Wednesday, March 20, 2013

2ο THERAPY PLANET FESTIVAL 2013


Πρόσκληση για το ΦΕΣΤΙΒΑΛ - ΣΥΝΕΔΡΙΟ Φυσικών Εναλλακτικών Θεραπειών, 

Ψυχοθεραπείας και Μεθόδων Προσωπικής Ανάπτυξης
Η Πρακτική, η Γνώση και οι Εξελίξεις στον Κόσμο της Θεραπείας

Κυριακή 28 Απριλίου 2013, 09:00 – 22:00
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ CARAVEL


Με κληρονομία την επιτυχία του 1ου Therapy Planet Festival και γνώση της αναγκαιότητας του σήμερα, σας καλούμε στη γιορτή μας, να ανακαλύψετε τον κόσμο των Φυσικών-Εναλλακτικών Θεραπειών, της Ψυχοθεραπείας & Μεθόδων Προσωπικής Ανάπτυξης

Γνωρίστε από κοντά ανθρώπους, που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στην έρευνα και την πραγμάτωση του Υγιεινού τρόπου ζωής, την Προστασίας του Περιβάλλοντος και 
την εξέλιξη των Θεραπειών.


Συμβάλλετε με τις γνώσεις και τις εμπειρίες σας.
Ας βαδίσουμε με τον Ασκληπιό, τον Ιπποκράτη,
τον Γαληνό και τον Φρόιντ...
Ø 1 Ημέρα γεμάτη Φύση και Θεραπεία!
Ø 10 Λόγοι να είστε Αισιόδοξοι και Χαρούμενοι!
Ø 100 Τρόποι να είστε πάντα Υγιείς και γεμάτοι Ενέργεια!
Ø 1000 Πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να σώσετε τον Πλανήτη!

28 Απριλίου
Φεστιβάλ – Συνέδριο
Φυσικών Εναλλακτικών & Συμπληρωματικών 
Θεραπειών και Μεθόδων Προσωπικής Ανάπτυξης

Στις 28 Απριλίου,για το ολοήμερο Συνέδριο ‘THERAPY PLANET 2013, έχουν διαμορφωθεί: 
5 αίθουσες ανοιχτές για το ευρύ κοινό, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να συναντήσουμε και να ακούσουμε τους ίδιους τους θεραπευτές και εκπροσώπους Κέντρων, σε 30’λεπτες ομιλίες ή σε 60’λεπτές παρουσιάσεις, αποδίδοντας τη δουλειά και το έργο τους. Δυνατότητα συμμετοχής στα Βιωματικά Εργαστήρια των εισηγητών επικεντρωμένα στις παραδοσιακές και νέες τεχνικές στην θεραπεία και την ευεξία. 

Δυο μεγάλοι εκθεσιακοί χώροι, στους οποίους το ευρύ κοινό θα έχει την δυνατότητα να επισκεφτεί περί τους 100 εκθέτες. Να ενημερωθεί για τις υπηρεσίες θεραπείας και εκπαίδευσης που προσφέρονται, τα παραδοσιακά και νέα προϊόντα και τις συσκευές θεραπειών και ευεξίας που κυκλοφορούν στην αγορά. 

Σας περιμένουμε και φέτος όλους εκεί..
να συνδράμετε… 

ü με την παρουσία σας
ü με τα άρθρα σας, 
ü τις ομιλίες και τις παρουσιάσεις σας 
ü να είστε ένας από τους χορηγούς μας, εφόσον πιστεύετε ότι η προσπάθειά μας αξίζει την προσοχή σας και ενδιαφέρεστε να βοηθήσετε, να υποστηρίξετε, ή να συμμετέχετε σε αυτές τις πρωτοβουλίες. 

Μπορείτε ακόμη, να διαφημιστείτε με καταχωρήσεις στο διαδίκτυο και στον έντυπο Μεγάλο Οδηγό, ή/και με banners, posters, shows και ’εγκαταστάσεις’ στο

THERAPY PLANET’ του 2013

Ø 1 Ημέρα!
Ø 10 Θεραπευτικά Κέντρα!
Ø 100 Διαλέξεις πάνω σε θέματα Υγείας και Ευεξίας!
Ø 1000 Προϊόντα και Συσκευές για την Φυσική Ζωή και την Ευζωία!

Για περισσότερες πληροφορίες
για συμμετοχή με παρουσίαση ή ομιλία, 
για κράτηση χώρου προβολής,
παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Λία Μητροπούλου:
στα τηλέφωνα 6938 061678 (Wind) 6932 602726 (Wind), 6946 100296 (Vodafone), 210 3620020 – 210 3620490 και στο 
email: info@therapyplanet.gr 

Ποίοι είμαστε και οι στόχοι μας

Τα Ιδρυτικά μέλη του ‘THERAPY PLANET’, προέρχονται από τους συντελεστές του πρώτου Οδηγού για τις Εναλλακτικές και Συμπληρωματικές Θεραπείες, που κυκλοφόρησε το 1997 στην Ελλάδα. Οδηγός που συνέχισε να εκδίδεται, με διάφορες παραλλαγές, μέχρι και το 2007, με περιεχόμενο έως και 676 σελίδες. 

Στόχος μας είναι η σύζευξη του θεραπευτικού & εναλλακτικού χώρου, προσφέροντας ένα σημείο συγκέντρωσης όλων των σχετικών προσεγγίσεων και των λειτουργών τους. Σκοπός η ανταλλαγή και προαγωγή επιστημονικής γνώσης και η πληροφόρηση του κάθε ενδιαφερόμενου σχετικά με τις εξελίξεις του χώρου στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Επιθυμούμε να συμμετέχουμε στην μετεξέλιξη της ζωής στο Πλανήτη μας. Εκεί που οι Φυσικές Θεραπείες και η Προσωπική Ανάπτυξη θα έχουν την ευρεία αναγνώριση που τους αρμόζει, και θα συμβάλουν με τη σειρά τους σε ένα κόσμο με περισσότερη Αρμονία, Υγεία & ψυχική Ισορροπία.

Η αστική μη-κερδοσκοπική εταιρεία ‘THERAPY PLANET’, ιδρύθηκε με σκοπό να βοηθήσει στην έρευνα, να διαδώσει την γνώση, αλλά και να προβάλει τις θεραπευτικές προσεγγίσεις, τεχνικές. Να συμβάλλει δυναμικά, στον ευρύτερο χώρο της Φυσικής Θεραπείας, Ψυχοθεραπείας και Προσωπικής Ανάπτυξης στην Ελλάδα.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis